Станислав Генчев е отказал на Етър, спрягат го за отбора на Славия

7 Dni Sport31.08.2023
Локомотив София, Станислав Генчев

Треньорският пъзел в Първа лига ще се пренареди сериозно в паузата на шампионата. Тогава трябва да се случат поне още две смени, след като до момента паднаха общо четири треньорски глави в шампионата. На дръвника са Хосе Мари Бакеро (Славия) и Емануел Луканов (Етър).

Ръководството на „болярите“ вече е отправило оферта на роден специалист, който обаче е отказал да се завърне на „Ивайло“. Става въпрос за Станислав Генчев.

На „Ивайло“ са поискали от Луканов да спечели срещу Локомотив София в събота. Вариант за Етър е и Христо Янев, който също е свободен в момента. Спряга се и името на Сашо Ангелов, но феновете на Етър са против.

Смяна назрява и в Славия. „Белите“ се представят много под очакванията, като записаха три поредни загуби с голова разлика 1:10. Столът на Хосе Мари Бакеро сериозно се клати, а за позицията се спряга името на Станислав Генчев, който е бивш играч на Славия.

Автор: „Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ