България срещу Испания на старта на старта на Евроволей във Варна

7 Dni Sport29.08.2023
Словения - България, Волейбол, Мъже, Отбор

Мъжкият национален тим по волейбол стартира участието си на Евроволей с мач от груповата фаза срещу Испания. Срещата е тази вечер в зала „Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна и е с начален час 20:30. Двубоя може да наблюдавате в пряко предаване по MAX Sport 1.

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор в Двореца на културата и спорта са от 20:30 часа.

Освен Италия, съперници на България в група В са още отборите на Финладняи, Икрайна, Хърватия и Словения.

Европейското първенство ще продължи до 16-ти септември, а България е съдомакин на форума заедно с Италия, Северна Македония и Израел.

„Най-вече се притеснявам дали всички играчи ще влязат в еднакво състояние в Европейското първенство. Иначе други притеснения нямаме. Със здравословния проблем на Ники Колев – като че ли се справихме с травмата и той тренира последните два пъти нормално“, каза селекционерът Пламен Константинов.

„Най-важното е, че гледайки тренировките, се виждат много интересни неща, някои състезатели имат сериозно израстване. Големият въпрос е дали ще видим това израстване в игра, ако видим това, което се вижда в тренировки, мисля че ще сме интересен отбор“, посочи още специалистът преди мача днес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ