Марселино Кареасо и Данило Асприля висят и за мача с Черно море

7 Dni Sport23.08.2023
ЦСКА, Тренировка, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян

Браян Морено поднови пълноценни тренировки с ЦСКА, но други двама колумбийци продължават да висят за следващия двубой на тима. Армейците посрещат Черно море в събота от 21:15 часа, а все още не е ясно дали Марселино Кареасо и Данило Асприля ще бъдат на разположение на Нестор Ел Маестро за сблъсъка с лидера в класирането.

Халфът получи разтежение преди равенството със Славия в началото на месеца, а в седмицата преди гостуването на Лудогорец беше на процедури в Белград при известната лечителка Мариана. Те обаче не дадоха нужния резултат.

Асприля пък страда от контузия в коляното. Тя се обади в навечерието на двубоя с Лудогорец и не му позволи да пътува за Разград. Оказа се, че травмата е сериозна и хронична, като го е измъчвала още през миналия сезон по време на престоя му в Бейтар Йерусалим. Често дори се е налагало крилото да прибягва до болкоуспокояващи, за да тренира и играе.

От началото на сезона Данило взе участие в три срещи, като подобно на друго лятно попълнение – Майкъл Естрада, още не е започвал като титуляр.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ