Левски повишава Ники Михайлов

Ники Михайлов Цска Левски 35

Ръководството на Левски ще предложи пост на титулярния капитан на отбора Николай Михайлов, съобщава “Тема спорт”. Точно от година насам бившият национал е резерва в състава на сините, независимо кой треньор е начело на отбора. Той загуби мястото си под рамката след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс на „Георги Аспарухов“ в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Вместо него Станимир Стоилов твърдо наложи Пламен Андреев, който също както и Михайлов е юноша на клуба. Андреев сложи и капитанската лента, с която преди това през сезон 2021/22 вдигна Купата на България след победа във финала с 1:0 над ЦСКА-София.

В началото на 2023-а Николай Михайлов получи от Мъри шанс да си върне позицията на титуляр. Той започна в шампионатното домакинство на Черно море (б.а. – играно на стадион „Ивайло“ във Велико Търново заради наказание на сините). Вратарят обаче допусна грешка, довела до поражение с 0:1.

Въпреки че Ники не е титуляр, думата му се чува в съблекалнята. Интересното е, че той е и единственият в състава, който е прехвърлил 30 години – на 28 юни навърши 35. Затова и сините искат да го задържат в клуба. И ще му предложат от зимата да заеме нова длъжност. Михайлов има договор с Левски до края на първенството. Но може и да не го доизкара като футболист, а като тийм-мениджър например.

Интересното е, че Ивелин Попов също е бил гласен за друг щат в клуба. Той разкри това, след като разтрогна договора си със столичани през миналата седмица. Попето също бе със статут на резерва. Но предпочете вместо да търка пейката, да премине в Ботев Пловдив, където бе титуляр и вкара в дебюта си при 1:2 от Крумовград през уикенда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ