Човек, който работи в момента в ЦСКА говори: Ще кажа истината за кризата в отбора в момента

7 Dni Sport19.08.2023
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Бившият вратар на ЦСКА Илия Вълов, който направи големи мачове срещу Рода през 1989 г., е идеален събеседник преди мача на ЦСКА с родния му Ботев Bp. Понастоящем бащата на Валентин Илиев е част от школата на клуба, като ще работи с младите талантливи вратари.

„Който е по-добър ще победи. И двата отбора са в криза. В Ботев Враца кризата е малко по-голяма, отколкото в ЦСКА. Това предполагам, че ще се види и на терена. Надявам се да има много хора на стадиона. Враца е футболен град. Тези игри, които правят напоследък играчите и резултатите, които показват, отблъскват феновете от стадиона. Определено не са впечатляващи”, заяви бащата на Валентин Илиев пред “Мач Телеграф”.

“Животът е доста напрегнат и вместо хората да отидат на стадиона и да се разтоварят, те се натоварват още повече. После си говорят как за следващата среща ще си останат вкъщи и ще си гледат мача по телевизията. Не мога да кажа дали една победа сега ще помогне на някой от двата тима да излезе от кризата. Не виждам кой ще вкара гол. Надявам се да се получи един хубав, мач и по-добрият да победи”, сподели той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ