Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец – Астана

7 Dni Sport15.08.2023
Астана - Лудогорец, Ноа Сонко Сунберг

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо реванша от III предварителен кръг на Лига Европа срещу първенеца на Казахстан Астана в четвъртък (17 август) от 21,00 ч., че същият ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,00 ч. Клубът напомня, че днес се продават билети на клубната база в Разград. Утре ще работи и билетната каса на улица „Васил Левски“ от 10,00 ч. до 18,00 ч, а в деня на мача (четвъртък) от 10,00 ч. до неговото начало.
ПФК Лудогорец напомня, че за двубоя с Астана ще продават и онлайн билети на https://tickets.ludogorets.com

Клубът призовава в четвъртък феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клба www.ludogorets.com .

Снимки: Официален сайт на Лудогорец


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ