Нестор Ел Маестро даде ден почивка на ЦСКА, играчите не го заслужават

7 Dni Sport15.08.2023
payimage-596699

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде един ден почивка на възпитаниците си, макар че те не го заслужиха с представянето си срещу Лудогорец в Разград.

Армейците се прибраха в София в понеделник рано сутринта, а днес следобед започват подготовка за гостуването на Ботев Враца в събота от 21:15 часа.

На тренировката ще стане ясно и какво е състоянието на пропусналите сблъсъка на „Хювефарма Арена“ Марселино Кареасо, Данило Асприля и Енес Махмутович. Кареасо лекуваше контузия, но пътува с тима. В крайна сметка обаче треньорският щаб взе решение да не го рискува. През изминалата седмица футболистът дори бе за 3-4 дни в Белград за процедури при сръбската лечителка Марияна. От ЦСКА обявиха, че играчът до последно ще е под въпрос за Лудогорец и в крайна сметка той отпадна от групата. Очаква се колумбиецът да е на линия за визитата във Враца.

Цели 8 състезатели на червените пропуснаха двубоя с Лудогорец – Кареасо, Юга, Махмутович, Асприля, Матей, Брадли де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ