Ослушват ли се на „Армията“? Любим бразилец на ръководството си търси отбор

7 Dni Sport14.08.2023
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Жеферсон Телес, Георги Кабаков, Райън Бидунга

Два месеца и половина след като напусна ЦСКА, Жеферсон продължава да няма нов отбор. Бразилецът, който си тръгна от “Армията” в началото на юни след  5 и половина години в клуба, все още търси подходящото предизвикателство за кариерата си. Той е в родината си и изчаква предложения.

Жеферсон дойде при червените в началото на 2018 година от Интернасионал. Бе използван като ляв бек и дефанзивен халф. На първата позиция представянето му бе катастрофално, докато в средата на терена имаше няколко добри мача. Въпреки че изкара толкова време на “Армията”, той не се запомни с нищо и едва ли има фен, който да съжалява за раздялата с 29-годишния бразилец.

Договорът му с ЦСКА това лято изтече и клубът най-после реши да се откаже от услугите му. Жеферсон записа 160 мача за червените във всички турнири, в които вкара едва 3 гола и направи само 8 асистенции, а слабите му мачове бяха в пъти повече от силните.

“Тема спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ