Обръсна ли мутрата Жоро Главата любовницата на Ники Михайлов – Николета?

7 Dni Sport14.08.2023
1

Малко след избухването на случая от Стара Загора много родни знаменитости излязоха с потресаващи истории за домашно насилие, пише България Днес.

Случаят с изкусителните Николета Лозанова и Глория далеч не е такъв. Двете бяха наклеветени, че претърпели ужасяваща подобна случка по време на мутренските години.
„Преди 14 години, когато тя бе официална любовница на Жоро Главата. Тогава обаче палавата брюнетка му кръшнала с друга мутра и за наказание той, без много да му мисли, й отрязал конската опашка до кожа, хвърлил кичурите коса в тоалетната и пуснал водата“, разказаха няколко медии за Ни Ло.

Глория побърза да защити себе си и Лозанова като написа в мрежите: „Ще сезирам моите адвокати за клевета! Никога в моя живот не се е случвало подобно нещо! Как не ви е срам да трупате кликове, лайкове и рейтинг на фона на тази трагедия в Стара Загора“.

Водещата на „Папараци“ веднага застана до думите на приятелката си и написа: „Приказки от 1001 нощ…“, на което Глория отговори: „Да Ники, много, много жалко за тях! Всеки ден научавам нещо ново за себе си“. А медиите допълниха: „Уплашена, Николета не смеела да предприеме нищо. Страхувала се да не бъде наръгана с ножица. Но Главата постъпил джентълменски и се задоволил само с бръснарската процедура“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ