Първа реакция срещу Сектор Г след погрома на „Армията“: Терористи, това ли е любовта ви?

7 Dni Sport14.08.2023
българска армия

Всеки има право на протест, но той трябва да е мирен. Фенове на ЦСКА разочароваха с поведението си тази нощ. Не е за първи път. На стадион „Българска армия“ и преди са се рязали врати, драскало се е по стени, дори беше изкопан гроб в центъра на терена. Било от любов… Каква любов е това? С вандализъм ли „обичате“ ЦСКА?!

Клубът бил всичко за някои, като тяхно дете. Добре, бе, когато детето ви сгреши, влизате ли в детската му стая, за да я надраскате и изпочупите? С какво е виновен домът на ЦСКА? Най-накрая „червените“ са много близо да имат нов и модерен стадион. Е защо да го правят? След първата загуба и той ли ще осъмне така?

И пак ще пишем, пак ще говорим как заради така наречената „ултрас култура“ много хора не са по трибуните и не смеят да заведат децата си на футболен мач. То е като война. Не е спорт! Чист тероризъм!

Сега какво следва – някой пребит ли? Футболист, служител, който и да е – просто да се изкарат негативните емоции и омразата. Най-добри сме да мразим, типична българска черта. Настроение на полюси. Същите тези футболисти бяха много близо до титлата. Бяха подкрепяни и аплодирани. Сега са в дупка, а подкрепата е такава – рязане на врати, драскане със спрей и чупене. Маймунски звуци и псувни. После искат да бъдат привличани класни играчи. Със сигурност снощната проява ще обиколи световните медии. Кой нормален футболист ще дойде в тази джунгла?

Грозно е и много тъжно! Ако е до резултати, нищо вече да не беше останало от „Герена“ заради последните повече от 10 години. Ама там никой не чупи. Колкото и да е тежко, колкото и петна да се лепват на Левски в мачове, има подкрепа и любов. Да, някои са срещу собственика. Ама протестират със скандирания и транспаранти. Не така – с вандализъм. Не като посягат на стадиона.

Жалко е това на „Армията“, много жалко…

Ангел Домусчиев, Topsport.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ