Паро нападна управата на ЦСКА: Не знам как може да се излагат така! Направиха отбор за второ място

7 Dni Sport09.08.2023
2

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов – сподели пред “Мач Телеграф” вижданията си за безобразното представяно на ЦСКА. Той заяви, че не разбира защо отново Нестор Ел Маестро е назначен начело на тима.

„ЦСКА игра слабо срещу Славия. Мисля, че и мачът със Сепси повлия върху целия отбор. Срещу “белите” играха още по-слабо. Трябва да се сърдят само на себе си. Не може да искаш да се класираш напред в Европа и да имаш едно положение за цял мач. Не ми харесва това, че играят малко българи и школата не произвежда почти нищо. Подценяват собствената школа и гледат да взимат свободни агенти. Явно излизат по-евтино. За да имаш добър отбор, трябва да имаш поне 6-7 класни играчи. В България може и да печелиш, но в Европа не става”, започна той.

„Не знам как може да се излагат така. Да слагат треньор, който вече веднъж се е провалил. Той е бил на десет отбора треньор за по два или три месеца и го махат. На колко отбора е бил треньор за две години… Това нормално ли е?! Жалко за публиката, която е толкова всеотдайна. Не възприемам войната между феновете и отбора. Нямаме един класен футболист, който да отиде да играе в гранд от западна Европа. Този отбор става за второ място. Дано да не съм прав. Дано тимът да се вдигне и да започне да печели, но не ми се вярва да постигне нещо особено. Могат да се борят за титлата, ама след това какво ще се прави в Европа?! С този отбор нищо няма да се постигне. Най-много да се мине един кръг, ама във втория си аут. С тези пари, които сега се дават за участие на 1/8-финал или на финал ще имаш бюджет за две или три години напред. Ако не се правят глупости. Не ми харесват последните мачове. Нищо не ме вдъхновява. Постоянно се правят някакви грешки и играят безцелно. Липсва идея и фантазия в този отбор. Подават си тази топка, а противникът се прибира през това време. Няма изненада и нищо оригинално не се измисли в последните срещи. Всеки трябва да знае на терена какво да прави. Не виждам желание дори в тези играчи. Дано не съм прав и да се оправят нещата, но така не може да се продължава. Колко години сме всеки път втори?! Няма класен отбор в този момент. Песимист съм. Не искам да обиждам никого и не споменавам имена, но не е добре работата. Трябва да се мисли добре всеки един ход”, завърши Никодимов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ