Димитър Илиев припомни нещо много лошо за Левски: Ще ви върнем в комплексите ви

димитър_илиев_локомотив_пловдив

Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев, изрази надежда, че неговият тим ще се върне днес срещу Левски в традицията от последните години, когато „Лаута“ беше ужас за сините.

„За съжаление през последната кампания ние взехме малко точки от отборите, които са пред нас в класирането. Това, че сме надиграли ЦСКА на „Лаута“ не ни топли. Трябва да подобрим точно това – да започнем да печелим срещу фаворитите в шампионата.

Длъжни сме да се върнем към традицията, която бяхме създали да побеждаваме редовно и Лудогорец, и ЦСКА, и Левски… Относно Левски – те постигнаха първата си победа на „Лаута“ в последните 10 години едва в последния шампионатен мач. В момента те са във впечатляваща форма и като единици, и като отбор.

Показват много приятен и атакуващ футбол, но същото се отнася и за нас. От гледна точка на безпристрастния фен се надявам да стане един хубав спектакъл. Сигурен съм, че стадионът ще е пълен, ще има и техни фенове и ще се получи прекрасна атмосфера. За радост часовете вече са по нормални за игра, температурите няма да са убийствени, а това всичко дава предпоставки за хубав мач и по-добрият отбор, който направи по-малко грешки ще победи“, сподели Илиев.

„Страх със сигурност от Левски няма как да има. Ще се повторя, че последните десет години те изградиха лек комплекс на „Лаута“. Ако не се лъжа няма друг подобен отбор, който да им е създавал толкова главоболия, освен Лудогорец. Те имат респект към нас, както и ние, но нищо повече. Излизаме с надеждата да продължим с добрата серия“, закани се двукатният Футболист №1 на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ