Чудовищна атака срещу Ганчев: По-добре неговият ЦСКА да изчезне! В Ловеч е пълно със свободна земя

ЦСКА - Лудогорец, Гриша Ганчев

Върлият фен на ЦСКА и легендарен певец Здравко Желязков от дует Ритон сподели пред „Мач Телеграф” мнението си за поражението с общ резултат 0:6 от Сепси след двата мача. Той посочи кой е виновен да се стигне до тук.

„От това ръководство се взимат куци коне на килограм. След толкова години се говори за едно и също. В края на краищата всяко предприятие, което не върви добре толкова години, би сменило ръководителите си. Не говоря за собственика, а за всички тези клатик…и, които не си вършат работата. Това е положението! Това не е отбор, а сбириток от бездарници, които са явно по вкуса на този, който прави селекцията. Този, който прави селекцията, трябва да бъде разпънат от феновете на кръст, а всички знаем кой е този човек. Нивото на нашето ръководно тяло е явно много ниско за големите амбиции на интелигентната публика на ЦСКА. Нивото му не отговаря на изискванията на публиката! Откъде го измислиха това назначение на Нестор Ел Маестро?! Ако ще и Моуриньо да дойде, с тези играчи не става. Нямам доверие на ръководството на ЦСКА. Който и да поеме отбора, а вече се смениха доста хора, с това ръководство и специално този, който се занимава със селекцията, няма нищо да стане”, започна Здравко.

„Мено Кох, Боже Господи, този не става и за сервитьор! Той се спъва като ходи! Румънците видяхме как играят. А Турицов защо изобщо е част от Първа лига?! Той става за капитан на някой селски отбор. Толкова качествени българи има… Как Левски взимат няколко чужденци и всички до един са класни. Какъв е този Назон? Какъв е този бръснар?! Някъде да го изпратят! Бесен съм! Стига с тези сърби вече! Чалга управление и сръбска скара! Това е ЦСКА в момента. Това е културата на тези, които управляват ЦСКА. Тези, от които зависи селекцията и управлението на тима. Нямам нищо против чалга музиката. Имам против чалга културата и простотията, която ни заобикаля навсякъде. Колкото и да ми е мъчно, това е положението. Ние нямаме крила! Каква е тази селекция?! Кой е този безумец, който се занимава с тази дейност?! Защо не вземе да се занимава със селско стопанство. В Ловеч е пълно със свободна земя! Аз не се отказвам от Гриша Ганчев, но ако така продължава да е управлението на клуба, съм съгласен този отбор да изчезне. Лошото е, че тогава и стадион няма да има”, завърши легендарният певец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ