Бакеро плаши ЦСКА: Никога не ми се беше случвало това преди мач

Славия, Хосе Мария Бакеро

Наставникът на Славия Хосе Мари Бакеро сподели очакванията си преди предстоящия двубой на „белите“ срещу ЦСКА. Отборът от Овча Купел гостува на 6 август (неделя) от 18:45 на стадион „Българска армия“ в двубой от 4-ия кръг в шампионата.

„Имахме две седмици да тренираме, което е нещо ново за мен и това никога не ми се е случвало. Отборът е много мотивиран да спечели срещу ЦСКА и тренирахме много добре през последните две седмици. Очаква се с нетърпение този мач, а отборът се подобрява с всяка следваща тренировка. Аз също очаквам с нетърпение мача с ЦСКА“, заяви Бакеро.

„Очаквам най-добрия ЦСКА след загубата от Сепси. Всеки отбор, който претърпи такова поражение, играе в следващия много по-интензивно. Няма значение схемата на ЦСКА, защото ги познавам от първенството и мачовете им в Европа“, каза още испанският специалист.

„Разбира се, че имахме много време да тренираме и отборът се подобрява в този процес, но истински важни са официалните мачове, защото в тях може да си види къде и какво трябва да се подобри в отбора. Всеки един ден е една възможност. Футболистите на Славия имат уважение към ЦСКА, но искат единствено победата“, заяви Бакеро.

В двата си мача от началото на сезона, „белите“ записаха победа и загуба, след минимален успех над Етър във Велико Търново и поражение като гост на Ботев (Враца) с 0:2.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ