Левски няма да прави като ЦСКА и Лудогорец! Николай Костов: Потвърждавам го

7 Dni Sport04.08.2023
3

Треньорът на „Левски“ Николай Костов  остава верен на политиката си да не бъдат отлагани мачове в първенството за разлика от миналата година, когато „сините“ приключиха в турнирите с историческо срамно отпадане от малтийски тим. И както правят ЦСКА и Лудогорец, които браха много срам тия дни.

„Хареса ми най-вече атмосферата по трибуните. Този гол в края и победата бяха подарък за публиката. Но не бяхме убедителни в този мач. Искаше ни се да постигнем по-удителенен успех, не се получи. основната тежест падна върху футболистите в защита и в средната линия. В атака не се получаваха нещата“, призна Костов след мача.

„Искаше ми се да променя нещо, за да има по-добра връзка между халфовете и нападателите. Не успявахме да играя опростено, с две-три поданавания. След убедителната победа над Локомотив (София) като че ли футболистите имаха чувството, че ще играят без прекъсвания на играта и единоборства. Това не стана. Дори отстъпихме инициативата през второто полувреме, но има и такива мачове. Може би има лека физическа умора у отбора“, каза след мача с „Шкупи“ треньорът на столичани.

„Все още не сме проучвали Апоел Беер Шева, ще го направим през тази седмица. Няма да отлагаме мача ни с Локомотив (Пловдив) за първенство. Бразилецът Дарлан вече има жълта карта и е в отбора“, завърши Николай Костов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ