Левски със странна новина 8 часа преди реванша срещу Шкупи: Има още!

7 Dni Sport03.08.2023
Левски - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Левски приема северномакедонския ФК Шкупи в реванш от втория предварителен кръг на турнира Лигата на конференциите. Преди седмица „сините“ се наложиха над съперника с 2:0 и днес пред пълните трибуни на „Георги Аспарухов“ ще трябва да довършат започнатото. От Левски обявиха преди малко, че все още има налично ограничено количество билети за реванша.

Левски загря за реванша с разгромна победа с 6:0 над Локомотив (София) в първенството и излиза със самочувствие тази вечер пред собствената си публика, която очаква поредна голова фиеста.

Треньорът на Левски Николай Костов ще направи само една промяна в състава спрямо 11-те от Скопия. Очаква се вместо Кристиан Димитров на терена да се появи Роналдо.

На вратата ще стартира Пламен Андреев, а пред него ще се наредят Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба и Цунами. Асен Митков ще действа между защитата и халфовата линия, а в по-преди позиции ще му партнират Адриан Краев и Джемили. По крилата ще връхлитат Велтон и Роналдо, а на върха на атаката ще действа Рикардиньо.

Ако отстрани ФК Шкупи, което изглежда много вероятно, в следващия кръг Левски ще се изправи срещу победителя от двойката Апоел (Беер Шева) и Паневижис.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ