Той разбра преди малко, че е новия капитан на ЦСКА: Утре ще покажем на Европа кои сме

ЦСКА - Септември София, Контрола, Дауде Бамба, Бисмарк Чарлс, Марсинио Кареасо, Мено Кох

Защитникът на ЦСКА – Мено Кох ще е новият капитан на ЦСКА. Това стана ясно на пресконференцията преди реванша срещу Сепси.

Кох изрази позитивизъм въпреки тежката ситуация, в която се оказа отборът. „Червените ще търсят обрат след загуба с 0:2 от румънците.

Нидерландецът, който ще изведе „армейците с лентата, вярва, че грешките от стадион „Българска армия“ ще останат в миналото и футболистите гледат смело напред.

„Предният мач не показахме нивото, което искаме . Утре имаме възможност да се реваншираме и да покажем на цяла Европа че сме добър отбор. Утрешният мач не е само за класиране напред. Трябва да вложим душата си и с добра игра да обърнем развоя на квалификацията.
Бранителят прие голямата отговорност да бъде лидер в този труден момент.
За пръв път чувам, че съм капитан, но да носиш лентата е голяма отговорност. Ще се старая с опита си да помогна на клуба да постига целите си.
Ситуацията е сходна. Според мен и тогава и сега сме по-добрия отбор и трябва да вярваме, че ще достигнем до следващата фаза.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ