Терзиев: Зарядът ще бъде доста по-голям от предния мач

7 Dni Sport31.07.2023
Лудогорец - Арда Кърджали, Георги Терзиев

Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев сподели очакванията си за реванша в Любляна срещу Олимпия от втория квалификационен кръг на Шампионска лига преди излитането за Словения от Летище Варна.

Двубоят е утре (1 август) от 21:00ч.

„Надяваме се да изиграем по-добър мач от предишния в Разград. Знаем колко е важен мачът. Зарядът ще бъде доста по-голям от предния мач. Надявам се да сме си взели поуките, за да ги победим и да ги отстраним. Не мисля, че това, че победиха с 5:0 в първенството ще им помогне. Ние също имахме мач, който можехме да изиграем, но решиха нашите шефове и треньорът да се отложи, за да можем да си починем“, започна той.

„Играли сме доста мачове на по-големи стадиони. Не е от такова голямо значение те по какъв начин ще играят и какво поведение ще покажат, по-важно е ние да играем близко до нашите възможности и тогава няма да имаме проблем да ги отстраним“, каза още Георги Терзиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ