„ЦСКА ще смени Саша Илич. Новият старши-треньор ще бъде Еуген Трика. Има една възможност това да не се случи.“

7 Dni Sport28.07.2023
ЦСКА - Сепси, Саша Илич

ЦСКА може да смени треньора си, ако отпадне от Лигата на конференциите от Сепси.

Наставникът на „червените“ Саша Илич може да бъде заменен от румънец, пише „Sport.ro“.

Според изданието спряганото име е на бившия играч на Литекс и ЦСКА Еуген Трика може да поеме тима от „Българска армия“. Допълва се, че 46-годишният бивш футболист снощи е в бил в София, за да гледа двубоя със Сепси.

Румънецът, бивш треньор във ФКУ Крайова и за последно в Конкордия Киайна от Лига 2, е в добри отношения с шефа на българите Гриша Ганчев откакто играе в българското първенство, твърди „Digi Sport“.

Трика се пенсионира през 2011 г., а през 2012 г. започва треньорската си кариера в Ювентус Букурещ. Ако приеме предизвикателството да поеме ЦСКА, това ще бъде първият опит на Трика в чужбина като треньор.

Като състезател Трика е играл два пъти в България. Първо между 2003 и 2005 г. в Литекс Ловеч, след това между 2006 и 2007 г. в ЦСКА. С първия успя да спечели Купата на България, а с втория Суперкупата. А след загубата от Сепси Саша Илич бе откровен и сподели кой играч на ЦСКА му е липсвал най-много.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ