Истина е, Саша Илич предприе промяна в ЦСКА. Собствениците Гриша Ганчев и сие одобряват.

7 Dni Sport22.07.2023
ЦСКА - Крумовград, Сейни Санянг

Треньорът на ЦСКА – Саша Илич отново се върна на схемата 3-5-2. В такава подредба армейците стартираха снощи с Крумовград. Сърбинът използваше тактическата постройка с трима централни защитници в голяма част от миналата кампания. Той обаче я промени за последния кръг от шампионата срещу Левски (2:0).

За този мач заложи на 4-1-4-1. Този му ход сработи по отличен начин. След това Илич използваше същата тактика по време на всички контроли. И логично тимът стартира с нея и при гостуването на Хебър на старта на шампионата.

Като централни защитници снощи започнаха Мено Кох, Енес Махмутович и националът Християн Петров. По фланговете действаха капитанът Иван Турицов и новото попълнение Санянг.

Все още не е ясно на какъв подход ще се спре Саша Илич за първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сепси в четвъртък. Явно е, че в подготовката са отработени и двата варианта. И играчите нямат проблем да сменят схемите дори в движение на мачовете.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ