Футболистът на Левски – Здравко Димитров не се явява на тренировки

7 Dni Sport21.07.2023
Здравко Димитров,

Лявото крило на Левски Здравко Димитров се покри и изчезна от радарите на футболните хора, пишат колегите от „БЛИЦ“. 24-годишният играч от два-три дни не се е появявал на тренировки.

Във въпросния период скандалният флангови нападател не е водил занимания нито с Левски, нито със Септември, където трябваше да се подвизава през настоящия сезон, за което нашата агенция първа съобщи.

Припомняме, че Димитров има договор с Левски, но е твърдо нежелан от ръководството и треньорския щаб заради зависимостта си към хазарта. Скандалджията дължи пари и на шефа си. Наско Сираков още си чака 50-те хиляди лева, които му дал преди време, за да го спаси от лихвари. Наскоро пък и Валери Божинов удари рамо на колегата си, ставайки му гарант за кредит, който Здравко изтеглил от банка.

Миналия сезон, след като беше отстранен от Левски именно заради нарушения на дисциплината и зависимост към залозите, бившият национал първо игра под наем в Спартак (Варна), а след което и в турския Сакарияспор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ