Мистерия около нападателя на ЦСКА – Бисмарк Чарлс

7 Dni Sport21.07.2023
Славия - ЦСКА, Бисмарк Чарлс, Людовик Соарес

Пълна мистерия витае около ганайския нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс.

Младокът получи поредната си контузия откакто е на „Армията“ в минутите преди първата лятна контрола с Ботошани в Австрия. Той напусна преждевременно лагера на червените и се прибра в София да се възстановява.

Тимът вече две седмици се готви у нас, но Бисмарк продължава да не подновява тренировка, като от клуба не са обявили колко тежка е травмата му. Саша Илич плануваше да даде последен шанс на ганаеца, който няма гол вече 2 години, по време на лятната подготовка. Освен това ЦСКА се готвеше да преотстъпи 22-годишния футболист на Пирин, където да играе много по-редовно. Поредната му контузия обаче провали и двете идеи, като все още не е ясно какво ще бъде неговото бъдеще.

ЦСКА търси начин за раздяла и с Лазар Туфегджич. Това може да се случи чрез продажба, преотстъпване или предсрочно прекратяване на неговия контракт. Изглежда, че досега първите два варианта не се изпълняват и ще се наложи да се пристъпи към третия.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ