Саид Ибраимов е предложил двамата нови в Левски

7 Dni Sport21.07.2023
Асими Фадига,

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски Саид Ибраимов е предложил двамата нови на „Герена“. „Сините“ вече подписаха с офанзивния халф Хасами Фадига за две години, а до броени дни това ще стори и бразилският полузащитник Дарлан, пише „Тема Спорт“.

Първият пристигна като свободен агент, след като договорът му с Льо Ман изтече, а вторият идва от бразилския гранд Гремио. 52-годишният треньор е харесал играчите по време на своя скаутска мисия в чужбина и през лятото ги е предложил на столичани. От „Герена“ са останали доволни от видяното и доклада на специалиста, като са предприели ход да преговарят и в крайна сметка да привлекат въпросните футболисти.

В момента Ибраимов има ангажименти с Астана в квалификациите на Шампионската лига. На тима му предстои да се изправи срещу хърватския гранд Динамо Загреб във втория квалификационен кръг на надпреварата. В първия етап от пресявките казахстанския тим отстрани Динамо Тбилиси с общ резултат 3:2. Очакваше се, че той да се завърне на „Герена“ след представянето на Николай Костов, но не успя да прекрати договора си с Астана и ще остане в клуба поне до септември.

Ибраимов е гласен да влезе в щаба на Николай Костов, като се появиха информации, че може да бъде и спортен директор на Левски. За неговото завръщане говори и треньорът на „сините“ при представянето си. Тогава той каза: „Поканил съм Саид Ибраимов и се надявам в най-скоро време да се включи в нашия екип“. В момента помощници на Костова са Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, а треньор на вратарите е Божидар Митрев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ