Полузащитникът Филип Кръстев пак е на „Герена“

7 Dni Sport14.07.2023
Левски - Арда Кърджали, Филип Кръстев

Бившият халф на Левски Филип Кръстев се готви на пълни обороите, очаквайки новото предизвикателство в кариерата си. 21-годишният футболист тренира индивидуално, като вчера публикува видеа в социалните мрежи от подготовката си.

На няколко от тях се вижда, че част от заниманията му преминават на едно от помощните игрища на „Герена“. В клиповете Кръстев тренира изпълнения на пряк свободен удар, а в други на високи обороти работи за физическата си издръжливост.

Във вчерашния ден се появиха и поредните слухове за бъдещето му. Според румънският сайт fanatic.ro, българският национал е на път да премине в Униветситатя Крайова. Тимът от северната ни съседка е изпратил оферта за наем към белгийския Ломел и в момента текат преговори.

През миналия сезон отборът завърши на четвъртата позиция, но сега амбициите му са за шампионската титла. Университатя проведе подготовката си в България и в Банско се изправи срещу няколко родни отбора. Кръстев игра под наем в Левски 18 месеца, в които изигра 56 мача и вкара 12 гола във всички турнири.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ