Истината за скандала на „Герена“ по оста Здравко Димитров – Наско Сираков, пълна каша

7 Dni Sport13.07.2023
ЦСКА - Левски, Здравко Димитров

Крилото на Левски – Здравко Димитров – забърка поредна каша. От няколко дни на „Герена“ не са виждали очите му. Той трябваше да тренира с втория отбор на „сините“ под ръководството на Христо Арангелов, с когото се познават и от Септември (София). Първоначално обаче Димитров започна да пропуска по едно или две занимания, а от известно време се е загубил съвсем.

Първоначално обясненията му са били, че води преговори с различни отбори. Желанието му било най-вече да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от „сините“ на Сакаряспор. Комшиите обаче се отказаха от опцията да го откупят и го върнаха на „Герена“. Там първоначално бяха готови да му дадат шанс, но в последствие се отказаха.

В Левски смятат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив (София). Наскоро се заговори, че „червено-черните“ са готови да му подадат ръка. „Железничарите“ имат нужда от нови попълнения, след като анонсираха, че ще стартират сезона само със 17 играчи,

„Казах, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали“, обявиха „сините“.

В „Надежда“ обаче обявиха същото. „Няма такова нещо“, категорични са от ръководството на тима. „Нито веднъж Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки“, твърдят от ръководството „червено-черните“, пише „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ