Жената живяла 3 г. със Слави Т. Трифонов – Магдалена Ангелова: Време е да изплюя истината. Молеше ме със сълзи на очи. Беляза ме.

7 Dni Sport11.07.2023
Screenshot 2023-07-11 at 16.49.30

Красивата жена Магдалена Ангелова е една от големите любовни истории за Слави Т. Трифонов.

Шоуменът и красавицата са показвали любовта си дълго време, двамата са се наслаждавали на чудесните им отношения.

Магдалена Ангелова говори за връзката, която е имала именно със Слави Трифонов.

„Искам да заявя, че не съм разделена с мъжа ми. Клюките им са лъжи. Писаха, че съм във Варна, нос съм си в София и проектите ми са успешни. Слави ме подкрепя“. Това сподели Маги Ангелова бившата голяма любов на Слави Трифонов.

Двамата изкараха 3-годишна страстна връзка в края на 90-те години и оттогава досега често злите езици ги свързваха в тайна връзка. След като Маги и Слави поемат по различни пътища, тя открива любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков, с когото мислят да сключат брак. Именно от него Маги роди своята дъщеря Ангела. Ироничното в случая е, че Елисавет Ъков и Слави Трифонов са близки приятели.

Маги споделя, че двамата не са „конкуренция“ за сърцето ѝ. Това си е голяма рядкост, защото обикновено бившите и настоящите мъже на една и съща жена не могат, да се понасят.

„Планирам да разширя дейността си през новата година“, споделя красавицата.

Ангелова често пътува до Варна, но иначе си е в София.

„Слави Трифонов е оставил ярка следа в живота ми, той е част от него и винаги ще бъде“, споделя по темата.

На прощалния концерт на „Хъшове“ Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. „Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други годинит, усетих истинността в думите му и се разнежих“, разказва Маги.

Години по-късно обачя тя вече има друго обяснение за случилото във въпросната случка: „Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам, с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно го заслужавам, щом ми се е случило“.

Автор: „Марица“


Красивата Магдалена Ангелова, която е дала много любов на Слави Трифонов, той ѝ е дал също.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ