Футболист на Левски към Наско Сираков: Искам тази сума или няма да си скъсам договора, не отстъпвам и със стотинка

7 Dni Sport11.07.2023
Левски - Марица, Наско Сираков

Ръководството на Левски изпитва сериозни затруднения в мисията да се раздели с Нейтън Олдър. 21-годишният халф, който е роден в Нидерландия, е в тежест на „сините“, които му плащат заплата при положение, че е нежелан на „Герена“.

Халфът отново е част от първия отбор на „сините“ и тренира заедно с останалите в Правец, тъй като на този етап не се навива да премине в друг отбор. Kандидатите, които искат да го вземат под наем, не могат да плащат заплатата му. Заради това, че не прави нито крачка назад във финансовите си претенции, Олдър е вбесил и Наско Сираков.

Лошото за „сините“ е, че халфът има договор с клуба за още две години. В последните месеци той игра под наем в Спартак (Варна), а сега е силно желан от треньора на Спортист (Своге) Георги Чиликов, който работи с него при „соколите“. Олдър обаче не иска и да чува за преминаване в отбор от Втора лига. Предпочитал да тренира за здраве на „Герена“ и да прибира заплатата, която не е никак малка.

„Сините“ правят опити да го продадат в чужбина, но на този етап удрят на камък. След като Николай Костов няма да разчита на него, Олдър ще трябва да играе за втория отбор на Левски в Югозападната трета лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ