От Етър обясниха за пропадналата контрола със Спартак Варна

7 Dni Sport04.07.2023
Етър

От Етър изказаха своята гледна точка след пропадналата контрола със Спартак Варна. Варненският клуб обвини „болярите“ в “непрофесионално и некоректно отношение” заради пропадналия приятелски мач.

„Истината не е точно такава. Разбирам Спартак, но искам да кажа истината. Първо говорих със спортния им директор Енгибар Енгибаров и се разбрахме да играем във Велико Търново. После се чух с треньора им Валентин Илиев и той предложи да се срещнем в Търговище, и ние приехме“, каза старши треньорът на “виолетовите” Емануел Луканов пред vsport.bg

„Оказа се обаче, че на 8 юли на стадион „Ивайло“ има държавно първенство по лека атлетика и не можем да изиграем контролата с “Литекс”, преди която щяхме да представим отбора си за новия сезон. Решихме да направим това на 5 юли преди евентуален мач със “Спартак”. Затова им предложихме да дойдат във Велико Търново, но те отказаха. Защо не са искали да пътуват 95 км, не зная“, допълни Луканов.

„След като стана ясно, че няма да играем със “Спартак”, аз звъннах на Енгибар Енгибаров и му се извиних. Нашият президент пък уреди среща с “Берое” за 5 юли на „Ивайло“, преди която ще представим отбора си за новото първенство“, каза още Емануел Луканов.

Снимка: Анатоли Йорданов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ