Лудогорец иска бивш национален състезател на Босна и Херцеговина

7 Dni Sport30.06.2023
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Ивайло Петев

Лудогорец е отправил оферта към бившия национал на Босна Огнен Вранеш, която обаче е отклонена на този етап от бившия босненски нацинал, пише SDNA, цитиран от Тема спорт.

През миналото лято бившия таран на АЕК и Андерлехт премина в турския Хатайспор, за който записа 15 мача. След природните бедствия Хатайспор преустанови участие в шампионата на южната ни съседка.

„След смъртоносното земетресение, което удари Турция, финансовите проблеми на Хатайспор ескалираха и това доведе до преминаването на 33-годишния централен защитник през изходната врата“, се казва в материала.

Останалият свободен агент Вранеш е получил предложения от водещи отбори от Кипър и Лудогорец, като обаче на този етап не виждал перспективи на Острова на Афродита и в България, поради което не бързал да се съгласява.

Припомняме, че настоящият старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев бе национален селекционер на Босна и Херцеговина през 2021-2022 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ