Димитър Евтимов: Моята цел в ЦСКА е една, да бъда шампион с този отбор

7 Dni Sport27.06.2023
ЦСКА, Тренировка, Димитър Евтимов

Вратарят на ЦСКА – Димитър Евтимов даде интервю след победата с 1:0 над Ботошани.

„Получи се добър мач срещу труден опонент. Излязохме с доста млади момчета, които оправдаха шанса. Играха и момчета, които не играят толкова много. Доста ползотворна контрола се получи“, заяви той пред колегите от „Диема Спорт“ след края на мача.

Евмитов каза какво се случва с отборите в този етап от подготовката: „Да, в този период на подготовката краката са доста тежки. Има много тичане. Това са нормални неща за този период от подготовката – да има по-малко качества, а повече битка“

„Всички се представиха на добро ниво. Адаптацията им е важна, защото трябва да разчитаме на тях и сега, и през сезона. Ако се трудят на тренировките, слушат треньора и опитните играчи, имат шанс да се наложат в ЦСКА“, похвали младоците на „червените“ Димитър Евтимов.

Той открои целта си в ЦСКА: „Аз имам само една цел – тя е ЦСКА да стане шампион. Знаете какво изпитвам към ЦСКА. Няма да спра, докато ЦСКА не стане шампион. Надявам се в тези две години да станем шампион два пъти. Целите пред ЦСКА са най-високите и винаги се гонят трофеи“

„Няма значение срещу кого играем, всеки европейски мач е труден. От последния мач със Сепси се промениха много неща. През годините сме показали, че сме евробоец, който се класира в групите. Ако се вложим в мача, няма да имаме проблем“, коментира съперника на ЦСКА в Европа – носителят на Купата на Румъния Сепси.

„Със сигурност като видите името на Базел, то се отличава. Играхме няколко пъти срещу тях. Стигнаха до полуфинал в Лигата на конференциите, което показва класата им.това ще бъде обаче приятелски мач и е важна играта, а не резултатът“, допълни Евтимов по повод контролата с Базел, която предстои за ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ