Иван Турицов: Благодаря на феновете, че бяха до мен

7 Dni Sport26.06.2023
ЦСКА, Тренировка, Иван Турицов

Капитанът на ЦСКА Иван Турицов говори преди заминаването на „армейците“ за лагера им в Австрия. Бранителят разкри, че е усетил любовта на феновете, въпреки трудностите, които е преживял по време на тежкия сезон.

„Силно казано съм се възстановил, защото сега започвам тренировки. Трябваше да починем малко, след този дълъг сезон, който не завърши по най-добрия начин. Искам да благодаря на феновете, защото те бяха до мен. Усетих голяма подкрепа. За нас беше много важно да станем шампиони, но сме професионалисти и трябваше да продължим напред“, коментира капитанът на ЦСКА.

„ЦСКА е отбор, който ще се бори за всичко. Сега се събираме, дано направим добра подготовка и да се завърнем в България без контузени играчи“, каза още той.

„Със сигурност Сепси е преодолим. Най-тежкият съперникът беше това, който може да ни се падне. Ако играем нашата игра, ще ги преодолеем“, завърши Иван Турицов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ