Станимир Стоилов изгони Димитър Костадинов, Николай Костов го връща в отбора

7 Dni Sport24.06.2023
Левски - Пирин Благоевград, Светослав Дяков, Димитър Костадинов

ВЛевски ще се завърне Димитър Костадинов. Офанзивният полузащитник е заявен от „сините” за лагера, който ще стартират в Правец. Както е известно, халфът се завърна в Септември, откъдето бе привлечен от Левски, след като преди това бе зачеркнат от Станимир Стоилов.

Треньорът отстрани него, както и Здравко Димитров заради техни изцепки извън терена, които им пречели да мислят з кариерите си.

Димитров бе пратен под наем първо в Спартак Варна, а след това и в Сакаряспор, а Септември подаде ръка на Костадинов. Сега обаче на „Герена” са готови да им дадат нов шанс. Такъв имаше и Анте Блажевич, но в крайна сметка не успя да се възползва от него. Хърватинът наскоро се раздели със „сините”.

Левски има нужда от халф като Димитър Костадинов, след като Филип Кръстев си тръгна. Здравко Димитров пък се появи вчера на „Герена” и започна тренировки с втория отбор, за да наваксва, след като и в Турция не разчитаха много на него в последните седмици.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ