Страхил Попов преподписа с Юмраниеспор

7 Dni Sport21.06.2023
Страхил Попов,

Българският защитник Страхил Попов остава в турския Юмраниеспор и през следващия сезон, съобщава местното издание „Гюнебакъш“.

32-годишният десен бек преподписа с клуба до следващото лято, след като в дебютния си сезон изигра 23 мача и направи 1 асистенция.

Попов, който има 35 срещи за националния отбор на България, не успя да помогне на тима от Истанбул да запази мястото си в елита, но амбицията на Юмраниеспор е да се завърне още през следващата кампания сред най-силните и целта на ръководството е да запази гръбнака на състава.

Интерес към опитния българин в последните месеци имаше от страна на Трабзонспор, но до конкретна оферта така и не се стигна, заради което Попов прие предложението да остане в настоящия си клуб.

 Защитникът има сериозен опит с 233 мача в турския футбол, в който играе от януари 2016 година последователно за отборите на Касъмпаша, Хатайспор, Ейюпспор и Юмраниеспор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ