Николай Жейнов: Казвам истината за Филип Кръстев и Левски такава, каквато е към момента

7 Dni Sport19.06.2023
Левски - Арда Кърджали, Филип Кръстев

Агентът Николай Жейнов коментира появилите се информации, че Филип Кръстев ще остане на „Герена“.

„Съжалявам, но към момента това не отговаря на истината!“, лаконичен бе Жейнов пред gerena.bg. В момента се изчаква да минат мачовете на националния отбор, след което ще седнат да обмислят всички оферти и коя от тях е най-добра за бъдещето на играча. Наскоро Жейнов заяви, че не е изключено и халфът да продължи в Левски, но сините трябва да се договорят за нов наем с компанията, държаща правата на футболиста.

Кръстев подписа нов четиригодишен договор със „Сити Футбол Груп“. Към него интерес проявява гръцкият Арис Солун, а в последните дни се появи такъв и от нидерландския шампион Фейенорд. Оферти към него има и от други европейски клубове.

През уикенда английският журналист Гавин Рийд написа в Twitter, че Левски готви сензационен трансфер. Според него сините са отправили оферта за крилото на Арсенал Рийс Нелсън, който ще бъде свободен агент съвсем скоро. Но това е много малко вероятно.

Автор: „Тема спорт“

Снимка: Официален сайт на Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ