„Информацията отговаря на истината. Саша Илич не му поднови договора в ЦСКА. Подписва с друг отбор в елита.“

7 Dni Sport19.06.2023
Хебър Пазарджик - ЦСКА, Саша Илич

Футболистът Мартин Смоленски вече не е играч на ЦСКА.

Това се случи, след като договора на перспективния играч не бе продължен. Феновете на „червените“ се надяваха играча, да получи шанс и да захапе в първия отбор, но сметките на треньорското ръководство са други.

Към Мартин Смоленски има интерес от 5-6 български отбора сред, които Черно море и Берое. Интерес не липсва и от извън България. Очаква се полузащитника скоро, да обяви своето бъдеще.

През изминалия сезон изигра силен сезон за Пирин Благоевград и записа 2 гола с 4 асистенции, като едно от попаденията беше във вратата на Левски. Смоленски го определя за специално.

Повече информация за интереса на Берое към Мартин Смоленски:

Новите собственици на Берое водят преговори с юношата на ЦСКА Мартин Смоленски. Талантът е свободен агент, след като договорът му с „червените“ изтече.

Разговорите между новите шефове на Берое и Смоленски са в сравнително напреднала фаза, но все още нищо не е договорено.

Новите собственици на Берое искат да подмладят сериозно състава, който ще бъде изграден от перспективни български футболисти, както и от чуждестранни такива.

Към Смоленски има интерес и от други отбори, като най-често бе спрягано името на Черно море. Бъдещето на футболиста трябва да стане ясно до няколко дни.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ