„Казвам се Калина Стролска. Излизам с името си да кажа за обрата в живота на Теодора Андреева, заяви го в очите на Кубрат Пулев“

7 Dni Sport19.06.2023
payimage-412833

От Фейсбук профила на Калина Стролска – фенка на изпълнителката Андреа:

„Андреа е една от любимите ми изпълнителки. Много актуално име все по-малко обаче заради музиката, която прави и все повече заради това, което прави извън музикалното студио и снимачната площадка. Искам да разкажа лична история, която достигна до мен чрез посредник. Наистина Андреа има нов човек в живота си. Едва ли нещата, които прави Кубрат Пулев са сравними, тоесто жена и деца, но певицата също търси щастието си и го намира. Искам да кажа това, за да спрат грозните спекулации, че певицата още иска боксьора. Тя осъзнала и продължила.

Любимата ми певица е има среща с Кубрат Пулев преди време и двамата са се разбрали и се чуват, като приятели, когато има нужда. Все пак толкова време са били заедно и са имали големи планове.

Трябва да спре, да се търси под вола теле, защото Андреа и Кубрат са говорили очи в очи и всичко е изяснено. Тя му желае любов и той същото. Двамата се подкрепят и в работните им проекти. Това знам, това казвам, искам хората, да го знаят. Андреа заслужава спокойствие“, пише фенката.


Певицата Андреа с красива червена роза в ръце, докато е на среща в любимото ѝ столично заведение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ