Французин ще спори с Гришо за място в основната схема на Куинс Клъб

7 Dni Sport17.06.2023
Григор Димитров,

Французинът Артур Риндеркнеш ще се изправи срещу Григор Димитров в мача за място в основната схема на турнира в Лондон Куинс Клъб, който е от сериите ATP 500. Световният номер 85 се наложи над испанеца Фелисиано Лопес с 3:6, 6:3, 7:6(5) на старта на турнира на трева след двучасова битка.

Фелисиано Лопес започна по-добре срещата, като успя да постигне ранен пробив срещу своя съперник, след което поведе 3:0. До края на първия сет двамата тенисисти успяха да вземат своите подавания и така 41-годишният испанец затвори сета при 6:3.

Риндеркнеш обаче не се отказа и на свой ред успя да вземе пробив още в началото на втория сет и след петия гейм вече водеше с 4:1, след което затвори втория сет при 6:3 в своя ползва.

Така се стигна до драматичния трети сет, в който двамата тенисисти не допуснаха пробив от своя опонент и мачът влезе в тайбрек след 6:6 при геймовете, който бе спечелен от Артур Риндеркнеш със 7:5.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ