„Истина е Гриша Ганчев имаше среща с „русия“. Предложи му на два пъти, да поеме пост в ЦСКА, получи два отказа“

7 Dni Sport17.06.2023
Гриша Ганчев,

Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Младен Кръстаич в националния отбор Иван Иванов е отказал две предложения да започне работа на стадион „Българска армия“. Първо футболист №1 на България за 2013 г. е получил оферта да стане шеф на червената детско-юношеската школа, но той я е отклонил, тъй като е насочил вниманието си върху треньорството.

След това ръководните фактори в Борисовата градина му предложили да поеме някой от наборите в Академия ЦСКА, но отговорът отново е бил негативен. След като прекара няколко години в школата на Славия, Иванов е амбициран да води мъжки отбор. Както е известно, преди седмица той застана начело на третодивизионния Чавдар Етрополе.

ЦСКА усилено търси нов шеф на школата, тъй като вече повече от година тази позиция временно е изпълнявана от Добромир Митов с помощта на изпълнителния директор Филип Филипов.

До тази ситуация се стигна, след като португалецът Пауло Кардосо тихомълком напусна Борисовата градина. В настоящия момент фаворит да оглави ДЮШ на „Армията“ е бившият треньор на Севлиево, Ботев Пд, Пирин Бл, Пирин ГД, Оборище Панагюрище, Витоша Бистрица и Янтра Костадин Ангелов-Лаптопа. Самият той е юноша на ЦСКА, като не отрече пред „Тема Спорт“, че води преговори с 31-кратните шампиони. „Когато има нещо официално, то ще бъде обявено от клуба“, лаконичен бе 50-годишният специалист. Ангелов притежава лиценз „Про“ от Българска треньорска школа и висше образование със степен магистър от НСА „Васил Левски“ със специалност „Спортен мениджмънт“.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ