Бързоного българско крило тип Бадема подсилва ЦСКА, Саша Илич го е одобрил за селекцията си

7 Dni Sport14.06.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Саша Илич, Александър Томаш

Младият флангови футболист Симеон Александров ще започне подготовка с ЦСКА, съобщават колегите от „Тема Спорт“. 19-годишният играч беше привлечен на „Армията“ през миналото лято от Септември, след като започна сезона с 4 гола и 2 асистенции в 8 мача.

Той обаче не успя да се приспособи към формацията на Саша Илич без изявени крила и записа само две участия с червената фланелка, преди през зимата да се завърне в Септември под наем.

През пролетния полусезон изигра още 15 двубоя в елита, в които се разписа веднъж, но не успя да помогне на тима да се спаси от изпадане. Александров ще получи нов шанс да се докаже пред Саша Илич, като ще пътува с армейците за двуседмичния лагер в Австрия и ще вземе участие в летните контроли на тима.

Различна е ситуацията с Мартин Смоленски, чийто договор изтича и както „Тема Спорт“ писа, няма да бъде подновен. Юношата на червените изкара миналия сезон като преотстъпен в Пирин Благоевград, като тепърва предстои да избере къде ще продължи кариерата си. Той няма да стартира подготовка с ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ