Антон Недялков няма да бъде готов за старта на подготовката

7 Dni Sport13.06.2023
Лудогорец - Заглембе Любин, Антон Недялков

Капитанът на Лудогорец – Антон Недялков – няма да бъде напълно готов за старта на лятната подготовка. Той бе опериран през пролетта в Португалия заради проблеми с меки тъкани около петата. Очакваше се възстановяването да отнеме четири седмици, но то продължи доста по-дълго. За последно националът бе на терена на 12 март. Тогава, в дебюта на Ивайло Петев начело на тима, бе победен с 3:2 Черно море на „Хювефарма арена“.

В момента от дълготрайни контузии в Лудогорец се възстановяват Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Дени Групер. Лечението на първите двама, които претърпяха операции на коляно, върви отлично.

Двамата тренират на все по-сериозни обороти. Централният защитник и крилото се контузиха по време на зимната подготовка, но се очаква да бъдат напълно готови за старта на лятната.

Израелецът Групер обаче, също както Недялков, ще продължи да бъде в лазарета. Затова и не е изключено по време на трансферния прозорец клубът да привлече краен защитник.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ