Отборът на Фейенорд с оферта за играча на Левски – Филип Кръстев

7 Dni Sport13.06.2023
Лудогорец - Левски, Филип Кръстев

Шампионът на Нидерландия Фейенорд е изпратил предложение към City Football Group за българския национал Филип Кръстев, който през последния сезон игра под наем в Левски, но се води собственост на белгийския Ломел, съобщава „hbvl“. Изданието не разкрива финансовите параметри на офертата.

Според информацията, треньорът на Фейенорд Арне Слот проявява сериозен интерес към Кръстев и е останал впечатлен от неговите изяви през изминалия сезон.

Скаути на клуба от Ротердам са присъствали на няколко мача на Левски през последните месеци, за да изградят пълен очерк на 21-годишния футболист.

Фейенорд продаде Оркун Кьокчю на Бенфика за 30 милиона евро и търси негов заместник. Клубът от Ротердам стяга здрава селекция за следващия сезон за участието си в Шампионска лига. През последните две години тимът игра финал в Лигата на конференциите и четвъртфинал в Лига Европа, но загуби и двата от Рома.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ