Разсекретиха съставения договор между Евгени Генчев и Валерия Георгиева, истината за „Ергенът“ 2

7 Dni Sport12.06.2023
Screenshot 2023-06-12 at 12.44.37

След упорития слух за раздялата му с Валерия именно защитничката на животните се зае със задачата да укротява клюката. За тази цел тя блесна на събитието, като бе подсигурена с огромен букет от рози.

Компания отново ѝ правеше аверката ѝ от „Ергенът“ – Джия. Двете дами побързаха да се снимат с фенове и сякаш напук на сочната интрига, да разсеят новината за скъсване.

След финала на предаването Генчев и изгората му спряха да се крият и вече спокойно можеха да говорят за отношенията си в реалността. Доколко обаче връзката им е истинска, е новият въпрос в задачата. Според някои любовта им е просто плод на договорни отношения с продукцията и именно заплахата от санкции спира и двамата да бъдат честни.

За капак поредният сезон на „Ергенът“, чиито снимки стартират през есента, има ударна доза от реклама. А каква по-добра реклама от един обвързан ерген? Концертите на Евгени също трябва да се промотират, а пикантериите в личния му живот са допълнителен бонус и в кариерата. Така, въпреки клюката, че са си дали пътя, „влюбените“ ще трябва да се борят и с нова интрига, а именно договор ли ги държи заедно.

Автор: „Хотнюз.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ