Георги Илиев – Майкъла: ЦСКА ще бие ФК ЦСКА 1948, но Левски май отиват в Разград със свалени гащи

7 Dni Sport03.06.2023
Лудогорец - ФК ЦСКА 1948, Красимир Балъков, Георги Илиев - Майкъла

Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде мнението си преди решаващите мачове от предпоследния кръг в първата шестица на efbet Лига.

„ЦСКА ще победи ЦСКА 1948, но въпросът е Левски какво ще направи. Имам информация, че отиват там със свалени гащи. Такава ми е информацията. Не знам със сигурност, ще видим, когато излезе съставът на Левски. Може би са отишли да разгледат Разград, наблизо е Русе, такава ми е информация. Може пък точно резервите на Левски да бият с 2:1 Лудогорец. Иначе два гола преднина за ЦСКА – има разлика между ЦСКА и Бистрица.

Не трябва феновете на ЦСКА да се държат такава с хора като Ради Здравков и другите шампиони с ЦСКА. Трябва да има уважение, не е коректно такова отношение. Всеки трябва да изкарва прехраната си някъде. След като не са ги взели в ЦСКА, си търсят някъде работа. Създават им добри условия. Там проблемът е Бистрица. Ако искаш да си сериозен отбор, трябва да си в София. Любо и Ради направиха една добра конкуренция в този отбор. Двата ЦСКА трябва да се обединят на всяка цена, но ще е много трудно. Не се говори от много години, те не са от много години.

ЦСКА е отбор за Европа, не за България. Играем страхливо, имаме четирима-петима добри футболисти. Надявам се днес да станем шампиони. Наско беше много сериозен футболист, много добър директор, прекрасен човек е, бих му казал, ако се оправдаят опасенията ми, че не е приятно да излизаш със свалени гащи. Не знам в света да има собственик без бизнес. Много си го обичам, пожелавам му успех, но всеки собственик има бизнес, плаща заплати, осигуровки и т.н. Левски досега играеха много силно срещу Лудогорец. На Лудогорец най-трудните му мачове бяха с Левски, а най-леките с ЦСКА“, каза Майкъла.

„Простащината по трибуните не е присъща на ЦСКА. Говоря най-вече на сектор „А“. В сектор „Г“ и „Б“ са крайните фенове, нормално. Но в сектор „А“ и в ложата не е нормално. Псуваш на майка, жена му, децата. Не е сериозно това за клуб като ЦСКА. А ЦСКА 1948 с равенството в Бистрица с Лудогорец ни помогна много, трябва да има благодарност. Днес ще ги бием спокойно. Ще има минимум 15 000 зрители на „Армията“ – това е хубаво. Ако Левски излезе с титулярния състав в Разград, ще е друго. Топузаков ще пътува ли с отбора въобще? Можеше да си остане тук с втория отбор. Не е сериозно. Когато си голям, голям си срещу големи отбори – отиваш и ги биеш. Играеш срещу Лудогорец, не срещу Хебър и Враца. Все пак казвам 1:1 в Разград, запазил съм ресторант за довечера. Коефициентът за победа на Левски е 11, един приятел заложи 200 лева от мое име“, добави Георги Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ