Солбакен шокира! Отписа тотално ЦСКА и почна да се оплаква от мачовете с Аталанта!

ЦСКА Копенхаген Лига Европа (18)

Старши треньорът на Копенхаген Стале Солбакен направи доста странно изказване след победата 3:1 над Брьондби в дербито на датския шампионат и преди домакинството на ЦСКА от третия предварителен кръг на Лига Европа. „Лъвовете“ взеха визитата си в София с 2:1 и определено са доста изгодна позиция за класиране в плейофната фаза, но Солбакен тотално отписа „червените“, заявявайки, че докато в следващия етап на турнира неговият отбор ще мери сили с италианския Аталанта, далеч по-слаби тимове, но с по-добър коефициент, ще играят с много по-непретенциозни съперници.

„В 11 от последните 12 години играем в групите на Шампионска лига и Лига Европа, а сега ще се изправим срещу Аталанта! В същото време отбори, които не са свикнали да играят в евротурнирите, срещат съперници, които биха победили в 6-7 от 10 случая! Срещу италианците ще трябва да изкачим планина, за да се класираме в групите, а сме най-добрият отбор на Дания! Предпочитам днес да бяхме направили равенство, но да имаме право на друг жребий“, изрева Солбакен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ