„Истина е новината за Григор Димитров, сложи подписа си под многомилионен договор“

7 Dni Sport26.05.2023
Григор Димитров,

Григор Димитров вече е официален глобален посланик на производителя на часовници Bianchet. Това стана ясно след официално пресъобщение, разпространено от швейцарския бранд. В интервю за „Tennis Chanel“ по време на Мастърс турнира в Монте Карло Димитов разкри, че от няколко години е инвеститор в компанията и часовниците, които носи, са изработени от нея.

„За нас е чест да приветстваме Григор. Неговата страст към изработката на часовници, както и чувството му за класа и елегантност и непрестанното му преследване на съвършенството го превърнаха в естествен избор за посланик на нашия бранд. Много сме развълнувани да работим с него в мисията си да създадем още изключителни часовници, които да олицетворяват стремежа на Bianchet към красота и стил“ – коментират основателите на компанията – Еманюел и Родолфо Бианше.

„Това, което ме накара да се присъедуня към Bianchet в качеството си на партньор и посланик на бранда бе неподражаемата красота на техните часовници, в които е обърнато голямо внимание на всеки детайл, както и превъзходната изработка. Всеки от техните часовеници е произведение на изкуството и съм много развълнуван, да бъда щаст от всичко това“ – казва от своя страна Димитров.

Малко преди тазгодишния турнир в Барселона българинът стана жертва на обир, при който бе откраднат неговият Bianchet 1.618 Carbon Red, чията стойност е около 70 000 евро. Малко по-късно от компанията спасиха обещанието си да изработят нов часовник за първата ни ракета и в момента той използва Tourbillion B1.618 Опенворк. Моделът, който частично е изработен от титан може да устои на удар със сила 6000G.

Автор: „Тенискафе.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ