Септември София с проблеми в защита преди сблъсъка с Хебър

7 Dni Sport26.05.2023
Септември София - Пирин Благоевград, Красимир Балъков

Септември се надъхва за втора поредна победа, след като в предишния кръг удари с 2:0 Пирин на „Васил Левски“. С успеха столичани се изкачиха на 14-ата позиция, която дава шанс на бараж за оставане в елита срещу тим от Втора лига. За да бъде удържана тя, отборът на Красимир Балъков не бива да губи. А с три точки ще продължи борбата за директно оцеляване.

Септември бе в серия от 7 поредни поражения, като в последните три тимът не бе отбелязал. На нея обаче бе сложен край и сега столичани са убедени, че могат да направят положителна поредица.

Днес в Пазарджик обаче Балъков няма да може да използва опитния защитник Асен Георгиев. Той е със санкция от БФС и ще пропусне и визитата на Спартак (Варна) на 31 май. Тези срещи са от огромно значение за тима. Очаква се вместо Георгиев срещу Хебър да стартира Константин Чешмеджиев, пише „Тема спорт“.

Нападателят Валентин Йосков е убеден, че тимът може да постигне нова победа. „С успеха над Пирин се отпушихме. В добра позиция сме да останем. Предстоят ни две гостувания, можем да ги вземем и да останем в елита“, заяви той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ