Домусчиев: Искам да кажа няколко думи за уговорките, в които ни замесват

7 Dni Sport25.05.2023
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Отбор

Един от собствениците на Лудогорец – Георги Домусчиев, говори пред медиите след спечеления финал за Купата на България с 3:1 срещу ФК ЦСКА 1948 Сф.

Освен самия финал, Домусчиев коментира битката за титлата с ЦСКА. Той беше категоричен, че няма уговорки, а отборът му винаги е играл феърплей.

„Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме. Чувства се умора, мисля, че това ни беше 55 мач през сезона. Имаме поне 10 мача повече от всичките ни преки конкуренти“, започна единият от братя Домусчиеви. „Имаме по-класни играчи и играха по-правилно. Имахме повече положения и изпуснахме по-малко“, допълни той.

„Наслушах се на една камара глупости как еди-какво си било уговорено. Не знам си какво било уговорено. Няма уговорки. 1999 година гледах на Литекс и ЦСКА уговорките. При нас такива неща няма“, категоричен беше Георги Домусчиев, а след това допълни: „Ние винаги сме играли феърплей. Погледнете срещу нас как всеки отбор играе и се хвърля. Не мога да съм спокоен. Имаме изключително трудни три мача. ЦСКА 1948 и Левски ни взеха по 4 точки. С Черно море видяхте какви мачове трудни изиграхме и за първенство, и за Купата с продължения и дузпи. Надявам се момчетата да намерят сили и качества за победата. Когато нещо е финализирано (трансфер), ще ви кажа“, завърши Домусчиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ