Везенков и Олимпиакос излизат срещу ПАОК за победа №2 в полуфиналите

7 Dni Sport25.05.2023
Александър Везенков,

Олимпиакос с българската баскетболна звезда Александър Везенков излиза срещу ПАОК във втория мач от полуфиналната серия в плейофите на гръцкото баскетболно първенство. Срещата е днес от 19:15 часа в „ПАОК Спортс Арена“ в Солун.

Грандът от Пирея вече води с 1-0 успеха, след като в първия сблъсък между двата отбора се наложи с 83:65 в собствената си зала. Играе се до три победи от пет мача.

Иначе „червено-белите“ са сочени за фаворит в този мач от букмейкърите, въпреки че феновете на солунския тим ще направят всичко възможно да помогнат на любимците си. Очаква се залата да бъде изпълнена до краен предел, а запалянковци на гостуващия тим не се допускат в спортното съоражение.

Третият мач, който при евентуална победа на Олимпиакос днес, ще бъде решаващ, ще се изиграе на 28 май в Пирея. Съперник на победителят от тази двойка ще бъде спечелилият серията между отборите на Панатинайкос и Перистери, където резултатът е 2-1 успеха за „детелините“.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ