Димитър Рачков: Измина повече от седмица от финала на „Капките“, искам да кажа истината за Веселин Маринов

7 Dni Sport24.05.2023
Screenshot 2023-05-24 at 15.30.34

Откъси от интервю на Димитър Рачков пред Лора Крумова:

„Тази сутрин ми се обади Веселин Маринов, ние двамата се в прекрасни отношение, но човека, който седи в дясно до мен ме кара, да се дразня с уважавания от мен певец. Отива ми при него и го кара да мачка Димитър Рачков, ама Рачков не се мачка лесно.“, каза в познатия си стил Димитър Рачков.


Димитър Рачков и Веселин Маринов в момент на своя импровизация, която забавлява зрителите.

Държим да уточним, че Димитър Рачков каза тези свои думи с ирония. Истината е, че двамата с Веселин Маринов са ход от Магърдич Халваджиян, който се харесва на зрителите.

„Искам да разкажа, че съм сурвакъл Тодор Живков. Имаше кастинги. Децата, които отпадаха реваха. Приложих хитрост наместих се, сурваках го. Дадоха ни по една голяма торба с шоколади и банани.“, разказа Рачков.

„Как се запознах с Маги. Поканиха ме да водя един аукцион. Трябваше да се събират пари за един млад режисьор. Викам как се казва режисьора – Магърдич Халваджиян. Опитвам се, но не мога да запазя това име. Затова да кажа, че да го има този филм „Печалбата“ и аз съм помогнал.“, открехна към поредната история Рачков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ