Батков: Проблемът с НАП ще се реши – има 150 левскари, които да извадят по 100 хиляди лева

7 Dni Sport24.05.2023
Тодор Батков,

Бившият собственик на Левски – Тодор Батков – присъства на честването на 109-я рожден ден на клуба.

“Преди 109 години тук е създадено едно от най-живите и най0истински неща в България, което продължава да живее до ден днешен и ще продължава да живее, това е клубът на народа.

Не мога да коментирам програмата на Насков Сираков. Имало е случаи и аз да не мога да дойда. На днешния ден – само хубави неща. Левски го имало, има го и ще го има. И то е главно благодарение на публиката. Цяла плеада президенти просто сме имали честта и отговорността да се грижим за клуба. Всички сме направили каквото можем, продължаваме да помагаме с каквото можем.

Обстановката не е добра, публиката трябва да се обедини. Доколкото знам, вътре в отбора обстановката е нормална. Имаме нелоши футболисти. Трябва да си гарантираме бараж и евровиза. Честитя празника на всички левскари. Призовавам всички да помагат – кой с каквото може.

Условен лиценз означава лиценз. Това означава, че ни е дадено право да участваме, но ще се следи отблизо ситуацията. Това проблем е главно заради ситуацията с НАП.

Не съм формално член на “Бизнес клуб Левски”. Потвърдих, че ще се включа. Говорих с няколко души, които имат възможност – те са готови да помогнат. Това не е непосилно. Очакват приходи от 15 милиона. Това са 150 левскари, които да извадят по 100 хиляди лева. Мисля, че има толкова. Аз познавам поне 15-20. Но трябва да се подходи, да се говори с тях, да бъде запалено огънчето. Този проблем ще се реши, но оттук-нататък трябва да се въведе някакъв ред – не трябва да се допускат такива ексцесии.

Съвет към Наско Сираков? Да говори с всеки, да не се притеснява да слуша критики, да му бъде крещяно, да бъде обиждан. Аз това го изживях доста години. Голямата отговорност да си начело на Левски те задължава да си готов да срещнеш всякакви трудности и несгоди”, заяви Батков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ